ΜΙΡΚΕΤΑ ΒΙΔΑΛΗ

Η Μιρκέτα Βιδάλη, είναι 28 ετών, κάτοικος των Νοτίων Προαστίων και λάτρης της μόδας και των νέων trends.

Με σπουδές στο marketing εξειδίκευση στο Digital Marketing, ασχολείται τα τελευταία τρία χρόνια με την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των New Media, ενώ παράλληλα είναι και ιδιοκτήτρια – σχεδιάστρια μόδας του fashion brand NOTHINKIN.

Έχει δοκιμαστεί σε διάφορα επαγγέλματα (δημόσιες σχέσεις, management, διαφήμιση) για να καταλήξει στη μεγάλη της αγάπη που είναι τα social media και η μόδα!

Έχει συνεργαστεί με την πλειονότητα των πιο γνωστών ελληνικών fashion brands ενώ σήμερα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της NIKE.

Η Μιρκέτα Βιδάλη, είναι ένα κλασσικό κορίτσι της ηλικίας της, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, γι’ αυτό άλλωστε και ασκεί τόσο μεγάλη επιρροή στις γυναίκες κάθε ηλικίας με έμφαση το κοινό 15 – 44 ετών.

Λατρεύει τη Ζoύζοu – το μικρό της yorkie που δεν αποχωρίζεται ποτέ και σχεδόν κάθε μήνα φροντίζει να ταξιδεύει και να πραγματοποιεί σε ξεχωριστούς προορισμούς concept φωτογραφίσεις που αξιοποιεί στα social media της.

Έχει πάθος με τη γυμναστική και το καλό φαγητό ένω καθημερινή της συνήθεια που δεν απαρνιέται ό,τι και αν συμβεί είναι ο καφές δίπλα στη θάλασσα.

Θα τη βρεις στα πιο καλά μαγαζιά της Αθήνας – πάντα με ένα κινητό στο χέρι- παρέα με τις φίλες της!

FACEBOOK @Mirketa Vidali
2.431 Friends

YOUTUBE Mirketa Vidali
2.114 Subscriptions

INSTAGRAM
@Mirketa
59.1K Followers

@No_Thinkin
34.8K Followers

ΝIKE
SEPHORA
NESTLE
SANTE SHOES
DANIEL WELLINGTON
HOLMES PLACE
Θ SALON BY THODORIS GIONIS
CAVO TAGOO
NESPRESSO
4TAILORS
NIDODILEDA
WOOKS FASHION
BADOO.GR
SUN.SET.GO
KIWI
KOKKORIS OPTICS

FMN Team